Search
``Wij vertegenwoordigen zowel de kandidaat als het bedrijf, en juist hieruit bestaan de bouwstenen voor een duurzame arbeidsrelatie.``
Projectmanagement

Wij geloven in de integrale aanpak. Dit zie je in al onze samenwerking ook altijd terug. Behalve de uitvoering kunnen we het gehele management rondom de uitvoering van jouw maatschappelijke betrokkenheid oppakken. Door onze ruime ervaring in projectmanagement ten aanzien van opleidings- en coachingsprogramma’s binnen bedrijven zijn wij in staat als onderdeel van jouw organisatie het project tot een goed einde te brengen.

Recruitment

Arbeidsmarktkrapte,.. wij zien nog voldoende kansen! Er is een enorme groep aan zeer gemotiveerde mensen, zeker binnen de uitvoerende functies, die heel erg graag aan de slag wil maar van de radar is. Denk hierbij aan mensen met een Wajong/doelgroep indicatie maar ook aan mensen uit de WW, en bijstand zoals statushouders en 55+. Door ons netwerk binnen het sociaal domein krijgen wij alle functies ingevuld met vakbekwame mensen.

Interne Opleidingen & Job Coaching

Wij geloven dat iedereen, ook bijzondere doelgroepen, van toegevoegde waarde moeten zijn om een duurzame arbeidsrelatie aan te gaan. Wanneer je wilt samenwerken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt komt er erg veel bij kijken. Wij gaan dit voor jou, je collega’s en de nieuwe werknemer(s), volledig regelen middels een op maat gemaakt opleiding traject. Doel: Een duurzame arbeidsrelatie die werkt voor jou, je team en de nieuwe collega.

Ontwikkel Locatie

Iedereen doet mee! Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van de maatschappij. Gezien te worden. Er zijn helaas genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. 

Samen met sterk sociaal georiënteerde werkgevers creëren wij arbeidsmatige dagbesteding en ontwikkeltrajecten op een plek waar iedereen zich welkom voelt. De kandidaten werken in kleine groepen onder begeleiding van onze collega, je kunt er jezelf zijn en er is veel ruimte voor persoonlijke groei middels op maat trajecten. Een kleine professioneel georganiseerde overhead zorgt ervoor dat de middelen terecht komen waar ze moeten zijn, de zorg in uitvoering.
Nieuwsgierig geworden?
'Wij komen graag langs voor een kop koffie.’
Contact ons